INFORMACJE O EGZAMINIE ZAWODOWYM
Uczeń/absolwent, który chce przystąpić do egzaminu zawodowego w sesji styczniowej 2016 musi złożyć deklarację przystąpienia do egzaminu do 14 września 2015 – w pokoju 6c u Pani Sylwii Szarek-Kostiuczuk
Uczeń który chce przystąpić do poprawki egzaminu w sesji styczniowej 2016 również musi złożyć deklarację do 14 września 2015 – w pokoju 6c u Pani Sylwii Szarek-Kostiuczuk.
Terminy egzaminów w sesji styczniowej 2016:
Etap pisemny dla wszystkich kwalifikacji -14 stycznia 2016
Etap praktyczny:
kwalifikacja T.11, T.12, T.15 – 15 stycznia 2016 (Technik hotelarstwa, Technik żywienia i usług gastronomicznych )
pozostałe kwalifikacje – od 16 stycznia do 26 lutego 2016
Etap pisemny 14 styczeń 2016 (czas trwania 60 minut) |
Godzina | Etap praktyczny 15 stycznia 2016 (czas trwania 150 minut) |
Godzina | Etap praktyczny dla pozostałych kwalifikacji odbędzie się między 16 stycznia a 26 lutym 2016 Szczegółowy harmonogram w terminie późniejszym |
I kwalifikacja: A.35 (Technik ekonomista – poprawka) T.06 (Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz – poprawka) T.11 ( kl.3h) |
10:00 | I kwalifikacja T.11 (kl.3h) |
9:00 | I kwalifikacja : T.06 (Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz – poprawka) |
II kwalifikacja: T.12 ( kl.4h) T.15 ( kl.4g) A.36 (kl.4e) |
12:00 | II kwalifikacja: T.12 (kl.4h) T.15 (kl.4g) |
13:00 | II kwalifikacja: A.36 (kl.4e) |
Wszystkie informacje na temat nowego egzaminu zawodowego znajdują się na stronie www.oke.wroc.pl w zakładce Nowy Egzamin Zawodowy oraz informacji udziela Pani Sylwia Szarek-Kostiuczuk w pokoju nr 6c.
Deklaracja przystąpienia do egzaminu zawodowego dostępna na stronie www.oke.wroc.pl w zakładce Nowy Egzamin-Informacje o sposobie dostosowania(załącznik nr 3)