26.03.2015r.
W VII KONKURSIE SZTUKI KULINARNEJ ROBERTA SOWY „Kulinarny Talent 2015” ŁUKASZ DZIKOWSKI Z KL. 3K ZAJĄŁ I MIEJSCE!
Konkurs zorganizował Robert Sowa przy pomocy merytorycznej Fundacji Klubu Szefów Kuchni, MT Targi oraz Agencji Ready PR. Konkurs odbył się w Centrum Targowo-Kongresowym MT Targi w Warszawie, podczas największych Targów branży HoReCa – EuroGastro 2015.
Jury techniczne w składzie: Jerzy Pasikowski, Grzegorz Kazubski, Paweł Mieszała i Filip Schmidt oraz jury degustacyjne: Odeta Moro, Weronika Książkiewicz, Paulina Smaszcz-Kurzajewska, Anna Wendzikowska i Łukasz Zagrobelny wyłoniło Łukasza sposród finałowej dwunastki uczestników. Łukasz ujął wszystkich perfekcyjnie przygotowanym antrykotem w sosie czekoladowym z gąbką warzywną. PODCZAS KONKURSU PANOWAŁA JAK ZWYKLE WSPANIAŁA ATMOSFERA. GRATULUJEMY!
Więcej na http://www.sowarobert.pl
Informacja: K. Kubiak