STARY EGZAMIN
INFORMACJE DLA ZDAJĄCYCH EGZAMIN ZAWODOWY W CZERWCU 2016
TERMINY EGZAMINÓW:
ETAP PISEMNY– 20 CZERWCA 2016 PONIEDZIAŁEK
GODZ 12.00( 120 MINUT)
ETAP PRAKTYCZNY – 21 CZERWCA 2016 WTOREK GODZ.9.00
– TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH- 180 MINUT
– KUCHARZ, TECHNIK HOTELARSTWA-240 MINUT
– TECHNIK EKONOMISTA –240 MINUT
- NA EGZAMIN ZDAJĄCY PRZYCHODZI 30 MINUT WCZEŚNIEJ
- PRZYNOSI AKTUALNY DOKUMENT TOŻSAMOŚCI Z AKTUALNYM ZDJĘCIEM
- NIE PRZYNOSIMY TELEFONÓW KOMÓRKOWYCH I JEDZENIA
- PRZYBORY NA :
EGZAMIN PISEMNY – CZARNY DŁUGOPIS
EGZAMIN PRAKTYCZNY- CZARNY DŁUGOPIS, OŁÓWEK, LINIJKA, GUMKA, TEMPERÓWKA , KALKULATOR (PROSTY)
DODATKOWO KIERUNEK TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH – OPRÓCZ POWYŻSZYCH PRZYBORÓW: – EKIERKA
WYKAZ TURNIEJÓW I OLIMPIAD KTÓRE ZWALNIAJĄ Z EGZAMINU ZAWODOWEGO NA STRONIE www.oke.wroc.pl W ZAKŁADCE EGZAMIN ZAWODOWY – INFORMACJE DLA ZDAJĄCYCH.
WSZYSTKIE INFORMACJE NA TEMAT EGZAMINU ZAWODOWEGO ZNAJDUJĄ SIĘ NA STRONIE www.oke.wroc.pl, www.cke.edu.pl W ZAKŁADCE – STARY EGZAMIN ZAWODOWY
INFORMACJE O EGZAMINIE ZWODOWYM W SZKOLE UDZIELA PANI SYLWIA SZAREK-KOSTIUCZUK TEL.748423607 WEW.25, POKÓJ 6C