Harmonogram praktyk zawodowych

HARMONOGRAM PRAKTYK ZAWODOWYCH
NA ROK SZKOLNY 2020/2021

I SEMESTR 2020 r.

Termin praktyki: 14.09 – 11.10.2020 /4 tygodnie/

  • 3 eh (technik ekonomista, technik hotelarstwa)

  • 3 u (technik żywienia i usług gastronomicznych)

II SEMESTR 2021 r.

Termin praktyki: 01.03 – 28.03.2021 /4 tygodnie/

  • 2 e (technik ekonomista)

  • 2 u (technik żywienia i usług gastronomicznych)

  • 2 h (technik hotelarstwa)

Termin praktyki: 04.05 – 17.05.2021 /2 tygodnie/

  • 3 eh (technik ekonomista, technik hotelarstwa)

  • 3 u ( technik żywienia i usług gastronomicznych)

    HARMONOGRAM MOŻE ULEC ZMIANIE ZE WZGLĘDU NA SYTUACJĘ EPIDEMIOLOGICZNĄ
Dodaj do zakładek Link.

Możliwość komentowania została wyłączona.